SÅDAN VIRKER DET

Fra tilbud til et færdigt drømmebadeværelse.

KB Rebuildings badeværelses renoveringsproces dag for dag. 

Vi dækker hele processen, så du bare nyder at dit badeværelse bliver transformeret.

 

  • Lavet til dig. Hvert badeværelse er lavet i henhold til dine forventninger, behov og ønsker.

  • Lavet til livet. Lavet med materialer af højeste kvalitet, vi giver 15 års garanti på vores badeværelser.

  • Lavet af Professionelle. Dit drømmebadeværelse bliver lavet i henhold til alle regler af certificerede teknikere og VVS-eksperter.

 

 

Certificerede og fabriksuddannede teknikere kommer hjem til dig til tiden og er fuldt forberedt på at transformere dit badeværelse med præcision. Vores mål er at skabe et badeværelse, hvor du vil føle dig godt tilpas resten af dit liv.

Renovering af badeværelse fliser.jpg

1 - GRATIS ESTIMAT OG TILBUD PÅ DIT NYE BADEVÆRELSE 

 

En af vores projektledere kommer hjem til dig for et første møde. Under mødet diskuterer du badeværelsets layout og interiør, og du har mulighed for at besvare alle mulige spørgsmål. Derefter vil du modtage et tilbud med en fast pris for dit badeværelses renovering. Vi holder os altid til en fast pris på dit badeværelsesrenovering.

2 - PLANLÆGNING & LAYOUT 

 

Vi tilbyder altid et ekstra planlægningsmøde med vores interiørarkitekt / projektleder. Vi ved, at det kan være svært at planlægge dit badeværelse og vanskeligt at forestille sig, hvordan det kan se ud - det er derfor, vi kan tegne badeværelset i 3D, så det bliver lettere for dig at træffe beslutninger og vælge interiøret til det nye badeværelse. Under mødet gennemgår vi dine ønsker og hjælper med at finde indretning, fliser og møbler, så det bliver dit drømmebadeværelse.   

3 - START AF BADEVÆRELSESPROJEKTET  

 

Når tilbuddet er godkendt og alle beslutninger er truffet, vil vi sætte en dato for byggestart. Når byggeriet begynder at nærme sig, har vi et startmøde med dig på badeværelset. Din interiørarkitekt / projektleder kommer hjem til dig sammen med vores bygningschef for at gennemgå projektet trin for trin.

4 - FJERNELSE AF DIT GAMLE BADEVÆRELSE 

 

Vi starter med at beskytte områder omkring badeværelset og hvor det er muligt sætte støvbarrierer op, og derefter begynder vi at fjerne dit gamle badeværelse. Møbler, gulve og vægge rives ned. Når nedrivningen er afsluttet, vil din projektleder sætte sig ned med dig, hvis der er kommet noget uforudset frem bag væggene eller under gulvet, vil vi tale om det og informere dig om, hvad der skal gøres. Vi anbefaler altid, at gamle støbejernsrør udskiftes, nogle gange anbefaler vi også at forstærke bjælker i gulvet eller væggen. Vi arbejder altid i henhold til gældende brancheregler og bygningsstandarder og vil altid gøre det, der er bedst for dig.   

5 - GULVAFLØB & GULV

 

Gulvafløbet i det eksisterende badeværelse udskiftes altid for at sikre, at dit nye badeværelse har et godkendt gulvafløb, og at det er monteret korrekt. Mange mennesker vælger i dag et gulvafløb, der også kaldes unidrain eller linjeafløb. Hvis du vil ændre placeringen for eventuelle afløb i badeværelset, forberedes de nye afløb i dette trin. 

6 - VAND & ELEKTRICITET 

Når gulvet og væggene er færdige i overensstemmelse med de gældende bygningsstandarder, trækkes nye vandledninger og el-ledninger i badeværelset. Den certificerede elektriker trækker nye strømkabler og samler elektriske stikkontakter efter behov. Mange mennesker vælger LED-spotlights som loftsbelysning i badeværelset, vi installerer i dette trin beskyttelsesdæksler til disse, der bruges til at imødekomme alle krav til brandsikkerhed.  

7 - VÆGGE & GULV, TAG & OVERFLADE 

 

Badeværelsets vægge bliver forstærker, og der installeres normalt et nyt loft. De fleste mennesker vælger at få gulvvarme i badeværelset, og det er nu på tide at installere det. Efter betongulvet er færdig, placerer vi vådrumsmembranen. Når badeværelsesrenoveringen er afsluttet, vil du modtage kvalitetsdokumentation, der viser, at vådrumsmembranen er lavet af en kvalificeret håndværker. Kvalitetsdokumentationen viser også den anvendte type vådrumsmembran.   

8 - PLACERING AF FLISER EFTER DIT VALG

Nu er det endelig tid til at lægge fliser! Fliselæggeren modtager tegninger og 3D-billeder fra din projektleder sammen med information om hvilke fælles farver og fliseformer du har valgt. Når fliserne er på plads, fylder vi fugerne med fugemasse. 

9 - MONTERING OG RENGØRING 

 

Med fliserne på plads er det tid til at installere dine nye badeværelsesmøbler. Vi installerer de endelige elementer såsom skabe, håndvask, toilet og andre elementer. Når disse elementer er på plads, tændes elektricitet og vand, og dit badeværelse er næsten klar til brug. Før du får dit drømmebadeværelse, rengør vi byggepladsen og sørger for, at der ikke er noget støv tilbage, møbler og fliser rengøres.   

10 - MØDE I DET NYE BADEVÆRELSE

 

Før vi forlader dig og dit nye badeværelse, har vi et møde, hvor projektlederen og vores byggeleder er til stede. Under mødet går I gennem badeværelset for at sikre, at du er helt tilfreds med slutresultatet. Vi overgiver kvalitetsdokumentation, der viser at arbejdet blev udført er i henhold til branchens regler, før vi siger farvel. Der afholdes Inspektionsmøde for at sikre, at badeværelset opfylder dine, branchens og vores egne høje krav til et professionelt slutresultat.