DIT NYE DRØMMEBADEVÆRELSE

Få dit drømmebadeværelse på 2 uger. Med arkitekttegnet badeværelsestilarter, toptrænede håndværkere og branchens hurtigste færdiggørelsestid, har det aldrig været lettere at få et nyt badeværelse.

117 badeværelser renoveret

97% kundetilfredshed

33 års erfaring

Kvalitet, sikkerhed og design

Lavet af

 

HEMMELIGHEDEN BAG DRØMMEBADEVÆRELSET

Ofte skal badeværelses renovering koordineres af kunden selv. Som et resultat tager projekterne unødigt lang tid og bliver sjældent så gode, som kunden havde håbet på. 

 

Vi etablerede KB Rebuilding for at gøre det meget lettere for dig at renovere badeværelset. 

 

Og har brugt 27 år på at forstå, hvad folks forventninger er til renoveringen, og hvordan vi kan strømline processen. Så du får dit drømmebadeværelse med en gennemsigtig, professionel og hurtig proces.

billig renovering af badeværelse.jpg

2 UGERS LEVERINGSTID

Med god projekt- og ressourceplanlægning, toptrænede håndværkere og en effektiv arbejdsmetode renoverer vi et gennemsnitligt badeværelse på kun 2 uger. Vores konkurrenter bruger mindst 5 uger på et lignende badeværelse.

BADEVÆRELSER DESIGNET AF ARKITEKTER

KB Rebuilding har udviklet komplette badeværelsestilarter i samarbejde med nogle af landets bedste interiørarkitekter. Det betyder, at du som kunde ikke behøver at træffe mange vanskelige valg, mens du stadig har muligheden for individuelle justeringer.

INGEN OVERRASKELSER

GODKENDELSE OG DOKUMENTATION

Vi ved, at der er meget usikkerhed forbundet med renovering af badeværelset, og derfor tilbyder KB Rebuilding en unik garanti for, at du som kunde vil være sikker på, at projektet vil blive leveret til det aftalte tidspunkt, pris og kvalitet. 

På trods af den hurtige behandlingstid går KB Rebuilding ikke på kompromis. Alle vådrum er bygget i overensstemmelse med gældende regler ( BR18 ) og har 15-års garanti for lækage. Godkendt dokumentation om vådrum vil blive uploadet til mappen Housing når projektet er afsluttet.  

KB_Rebuilding_renovering_af__badeværelse

Urban

KB_Rebuilding_renovering_af_lille_badevæ

Dune

KB_Rebuilding_billig_renovering_af__bade

Klassisk

KB_Rebuilding_renovering_af_lille_badevæ
KB_Rebuilding_renovering_af__badeværelse
KB_Rebuilding_renovering_af_badeværelse_

Harmoni

Elegant

Nordisk

Januar 2020

Vi bemærkede hurtigt, at KB Rebuilding havde fuld kontrol over projektet, så vi kunne prioritere andre opgaver i løbet af renoveringstiden.

Alex Rebolledo

DIT DRØMMEBADEVÆRELSE FRA 17.995 KR. PR. M2

HVAD ANDRE SIGER OM KB REBUILDING

stars.png

„Jeg havde aldrig benyttet KB Rebuilding før men vil ikke tøve med at bruge dem igen. De var meget professionelle og hjælpsomme med at omdesigne mit badeværelse.“

— Diana

stars.png

"Vi var meget tilfredse med KB Rebuilding. Håndværkerne var meget professionelle og omhyggelige, så de sikrede at alle detaljer var i orden. Jeg vil helt bestemt benytte dem igen og anbefaler dem til mine venner. En særlig tak for at være så professionelle og nemme at arbejde med.”

— Marius

stars.png

"KB Rebuilding renoverede vores badeværelse. De lyttede til vores behov og sørgede for at forklare os om alle muligheder og begrænsninger. Håndværkerne var pålidelige, høflige, hårdt arbejdende og vigtigst af alt: Punktlige. Resultatet var alle pengene værd. KB Rebuilding er et professionelt og pålideligt firma.“

— Hans

stars.png

"Vi kunne ikke have valgt en bedre entreprenør. Alle opgaver blev udført efter højeste standard. De var effektive, renlige, professionelle og kunstneriske. De kom med mange gode ideer til vores renovering – og hjalp os med at udnytte vores plads bedst muligt. Vi vil afgjort benytte dem til andre opgaver."

— Familien Christoffersen

stars.png

"Vi er meget glade for at vi valgte KB Rebuilding til at udføre vores badeværelserenovering. Nem kommunikation, tydelig arbejdsgang og ingen skjulte omkostninger. Dette var vores første renovering og vi følte os I sikre hænder. Klar anbefaling herfra!"

— Jonas

stars.png

"Vi kan dårligt forklare hvor taknemmelige vi er, overfor hele KB Rebuilding teamet. At hyre dem til at designe og renovere vores hjem har ærligt talt været en af de bedste beslutninger vi har truffet!"

— Familien Holm

stars.png

"Jeg er så begejstret for vores nye badeværelse. De tog mit badeværelse fra 1978 og forvandlede det til mit drømme badeværelse. Jeg kan varmt anbefale dette firma til jeres næste renovering. Det var billigt og ligner at jeg har brugt en formue på det. Tak til Konrad og hans team!“

— Shanna

stars.png

"Vi er så glade for at vi endte med at samarbejde med KB Rebuilding – som gjorde en ekstra indsats for at møde vores forventninger. Konrad var særdeles proaktiv og tilbød løbende forskellige løsnings forslag. Han besvarede vores Newbie spørgsmål omhyggeligt igennem hele beslutningsprocessen & kastede lys på detaljer som vi aldrig selv havde tænkt over. Det var en fornøjelse at arbejde med KB Rebuilding og vi håber at kunne benytte dem igen i fremtidige byggeprojekter!"

— Adrian og Agathe

SE EKSEMPLER PÅ VORES RENOVATIONER

KB Rebuilding har altid løsningen til din badeværelsesrenovering - uanset hvilken størrelse det er, hvilket materiale eller hvilken stil du ønsker.

 

Se vores galleri af job, vi tidligere har udført, og få inspiration til drømmebadeværelser. Du er velkommen til at kontakte os i dag via e-mail eller telefon.

2.png