ET ANDERLEDES HÅNDVÆRKSFIRMA

Når din drøm badeværelse eller køkken kan ikke vente på at blive ombygget, KB Rebuilding kommer med den bedst mulige løsning for din situation.

Hej, jeg hedder Konrad.

 

Jeg drømte om at skabe det bedste køkken - og badeværelses renoveringsteam i Danmark. Jeg lykkes takket være foreningen af ​​mennesker, der elsker deres job. 

"Perfektion er standarden, ekspertise håndteres fra sag til sag."

Alle medarbejdere hos KB Rebuilding træner regelmæssigt i alt fra projekt- og ressourceplanlægning til kundeservice, ud over at videreudvikle deres tekniske ekspertise, f.eks. inden for konstruktionsteknik, konstruktionskrav og egenskaber for nye produkter og materialer på markedet.

 

Regelmæssig træning og læring er obligatorisk for alle medarbejdere i KB Rebuilding, og som kunde kan du være sikker på, at slutresultatet er af høj kvalitet og leveres til det aftalte tidspunkt og pris.

"... det har været meget behageligt ikke at skulle gøre noget selv..."

Når du hyrer os, tager vi os af og koordinerer hele projektet. I KB Rebuilding ansætter vi håndværkere, der har mindst 7 års erfaring med renovering af badeværelse og køkken.

 

Vi har den viden, der kræves for at gennemføre et godkendt og sikkert badeværelses- eller køkkenrenovering.

RING PÅ +45 91 80 72 42 OG FÅ DINE GRATIS TILBUD 

DINE EKSPERTER FOR DRØMME BADEVÆRELSET OG KØKKENET

OM KB REBUILDING

Når din drøm badeværelse eller køkken kan ikke vente på at blive ombygget, KB Rebuilding kommer med den bedst mulige løsning for din situation. 99% kundetilfredshed, mere end 33 års erfaring i byggebranchen og 174 renovering projekter udført. Vores mission er at give dig med dit drømme køkken og badeværelse til den bedst mulige pris. Vi sætter en stor sans for detaljer og enestående kommunikation med vores kunder. Da de planlægger en renovering eller remodel kan være yderst stressende, vi er her for at hjælpe dig gennem denne proces. Vi har licens, kvalificerede eksperter, der vil fuldføre din opgave fra start til slut.

Badeværelse og køkkene renoveringer. Nyt køkkene og nyt badeværelse fra professionel tømrer.

FÅ DIT GRATIS TILBUD OG SPAR OP TIL 25% PÅ DIT BUDGET

FÅ ET PERSONALISERET TILBUD TIL DIT BADEVÆRELSE OG KØKKEN

Vi arbejder i Danmark, København

arrow&v

© 2021 KB Rebuilding. Fagfolk du kan stole på