En håndværker, der udfører renoveringer i badeværelset, er ikke kun en professionel inden for mange områder af renovering, men er også en talentfuld kunstner.

PORTEFØLJE AF VORES BADEVÆRELSESRENOVERINGER

KB Rebuilding hjælper dig med din badeværelsesrenovering i København. Her på vores side kan du se nogle af vores renoveringer. Alle billeder, du ser på vores hjemmeside, er projekter, der er lavet af os.

Billig renovering af badeværelse i København

Nyt badeværelse

Vi blev bedt om at renovere det gamle Københavnske badeværelse og skabe et enkelt, men smukt look. Det primære fokus var på lettere rengøring og komfort. Et hvidt væghængt toilet med et skab over blev en rigtig dejlig løsning i dette badeværelse på grund af ekstra lagerplads i et lille rum. Kunden ville have et mørkegråt toilet og vaskeområde og lysegråt brusebad, som vi realiserede, og kunden fik sit drømmebadeværelse.

Renovering af badeværelse i lejlighed

Nyt badeværelse

Dette er en badeværelsesrenovering i Søborg. Temaet er i antracitgrå. I dag vælger mange flere et mørkere badeværelse end for 10 år siden. For et årti siden var alle fliserne hvide. På nuværende tidspunkt er der mere blandede anmodninger fra vores kunder i stedet for. Vi hos KB Rebuilding kan lide alle typer af badeværelser og synes, at dette mørkere badeværelse var pænt med et luksuriøst præg. Enkelt, praktisk og pænt.

Renovering af badeværelse i Lyngby

Nyt badeværelse

Nyt badeværelse i Lyngby. Farverne på gulv og vægge er en blanding af grå og hvide farver. Et mellemstort badeværelse med vægmonteret toilet, bruser og håndvask med et stort vindue. Rummet føles luftig og frisk, selvom badeværelset ikke er stort.

Renovering af badeværelse i Amager

Nyt badeværelse

Et dejligt badeværelse i hvidt og gråt, oppe på loftet. Badeværelset har bruser, håndvask og toilet. Vi har optimeret plantegningen i henhold til tagvinklen, så højden på alle steder, hvor du står, er naturlig. Kunden er super tilfreds med følelsen og designet. "Drømmebadeværelse" ifølge kunden, hverdagsluksus på sit bedste.

Renovering af lille badeværelse i København

Nyt badeværelse

Et superfrisk badeværelse, der er i gråt. Kunden ønskede både et toilet og et brusebad, som vi løste med en god grundplan. Vi kan godt lide den friske følelse, som dette badeværelse giver. Kundens svar er, at mange venner synes, det er det bedste badeværelse, de har set. Vi hos KB Rebuilding elsker at lave gode badeværelser og elsker tilfredse kunder.

Renovering af små badeværelser i København S

Nyt badeværelse

Et enkelt badeværelse med sort bruser og lysegrå vægge og gulv. Fliserne var i størrelsen 30x60 cm, men dannede et symmetrisk mønster, præcis som klienten ønskede. Komfortabelt badeværelse med en afslappet atmosfære.

Renovering af små badeværelser i København S

Nyt badeværelse

Kunden ville have et lyst badeværelse med et moderne design, alt i høj kvalitet. Her bruger vi lysegrå fliser på både gulvet og væggen. Resultatet blev virkelig godt ifølge kunden, der er meget tilfreds med badeværelset, både hvad angår udført arbejde og valg af materialer. KB Rebuilding kan lide dette badeværelse, og vi vil gerne vise, at der er mange forskellige materialevalg at vælge imellem. Vi arbejder med alle typer badeværelser og imødekommer vores kunders ønsker. Den vigtigste ting for os er, at du bliver tilfreds med dit badeværelse.

HVAD ANDRE SIGER OM KB REBUILDING

„Jeg havde aldrig benyttet KB Rebuilding før men vil ikke tøve med at bruge dem igen. De var meget professionelle og hjælpsomme med at omdesigne mit badeværelse.“

— Diana

"Vi var meget tilfredse med KB Rebuilding. Håndværkerne var meget professionelle og omhyggelige, så de sikrede at alle detaljer var i orden. Jeg vil helt bestemt benytte dem igen og anbefaler dem til mine venner. En særlig tak for at være så professionelle og nemme at arbejde med.”

— Marius

"KB Rebuilding renoverede vores badeværelse. De lyttede til vores behov og sørgede for at forklare os om alle muligheder og begrænsninger. Håndværkerne var pålidelige, høflige, hårdt arbejdende og vigtigst af alt: Punktlige. Resultatet var alle pengene værd. KB Rebuilding er et professionelt og pålideligt firma.“

— Hans

"Vi kunne ikke have valgt en bedre entreprenør. Alle opgaver blev udført efter højeste standard. De var effektive, renlige, professionelle og kunstneriske. De kom med mange gode ideer til vores renovering – og hjalp os med at udnytte vores plads bedst muligt. Vi vil afgjort benytte dem til andre opgaver."

— Familien Christoffersen

"Vi er meget galde for at vi valgte KB Rebuilding til at udføre vores badeværelserenovering. Nem kommunikation, tydelig arbejdsgang og ingen skjulte omkostninger. Dette var vores første renovering og vi følte os I sikre hænder. Klar anbefaling herfra!"

— Jonas

"Vi kan dårligt forklare hvor taknemmelige vi er, overfor hele KB Rebuilding teamet. At hyre dem til at designe og renovere vores hjem har ærligt talt været en af de bedste beslutninger vi har truffet!"

— Familien Holm

"Jeg er så begejstret for vores nye badeværelse. De tog mit badeværelse fra 1978 og forvandlede det til mit drømme badeværelse. Jeg kan varmt anbefale dette firma til jeres næste renovering. Det var billigt og ligner at jeg har brugt en formue på det. Tak til Konrad og hans team!“

— Shanna

"Vi er så glade for at vi endte med at samarbejde med KB Rebuilding – som gjorde en ekstra indsats for at møde vores forventninger. Konrad var særdeles proaktiv og tilbød løbende forskellige løsnings forslag. Han besvarede vores Newbie spørgsmål omhyggeligt igennem hele beslutningsprocessen & kastede lys på detaljer som vi aldrig selv havde tænkt over. Det var en fornøjelse at arbejde med KB Rebuilding og vi håber at kunne benytte dem igen i fremtidige byggeprojekter!"

— Adrian og Agathe

RING PÅ +45 91 80 72 42 OG FÅ DINE GRATIS TILBUD 

DINE EKSPERTER FOR DRØMME BADEVÆRELSET OG KØKKENET

OM KB REBUILDING

Når din drøm badeværelse eller køkken kan ikke vente på at blive ombygget, KB Rebuilding kommer med den bedst mulige løsning for din situation. 99% kundetilfredshed, mere end 33 års erfaring i byggebranchen og 174 renovering projekter udført. Vores mission er at give dig med dit drømme køkken og badeværelse til den bedst mulige pris. Vi sætter en stor sans for detaljer og enestående kommunikation med vores kunder. Da de planlægger en renovering eller remodel kan være yderst stressende, vi er her for at hjælpe dig gennem denne proces. Vi har licens, kvalificerede eksperter, der vil fuldføre din opgave fra start til slut.

Badeværelse og køkkene renoveringer. Nyt køkkene og nyt badeværelse fra professionel tømrer.

FÅ DIT GRATIS TILBUD OG SPAR OP TIL 25% PÅ DIT BUDGET

FÅ ET PERSONALISERET TILBUD TIL DIT BADEVÆRELSE OG KØKKEN

Vi arbejder i Danmark, København

arrow&v

© 2021 KB Rebuilding. Fagfolk du kan stole på